Τι μέγεθος δαχτυλιδιού φοράω;

Hébe Jewels

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μετρήσετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας στο σπίτι. Εδώ είναι μερικές εύκολοι μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:


Χρησιμοποιήστε μια μεζούρα

Αυτή θεωρείται η πιο ακριβής μέθοδος για τον προσδιορισμό του μεγέθους του δακτυλίου σας. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χώρο για να χωρέσει τις αρθρώσεις σας για τα καλύτερα αποτελέσματα. Τοποθετήστε τη μεζούρα πάνω από το δάχτυλό σας και τραβήξτε την γύρω γύρω σε έναν κύκλο. Προσαρμόστε το μέγεθος του κύκλου, μετακινήστε τον πάνω από τις αρθρώσεις σας και βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει άνετα. Σημειώστε τις μετρήσεις σε χιλιοστά και χρησιμοποιήστε το διάγραμμα σύγκρισης εάν χρειάζεται.


Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι κορδόνι ή κορδέλα

Τυλίξτε το κορδόνι ή την κορδέλα άνετα γύρω από το δάχτυλό σας. Μόλις το κομμάτι του κορδονιού είναι γύρω από το δάχτυλό σας, σημειώστε προσεκτικά το σημείο όπου επικαλύπτεται η χορδή. Για ακριβές αποτέλεσμα, προσπαθήστε να κάνετε το μικρότερο δυνατό σημάδι. Στη συνέχεια, μετρήστε το μήκος της χορδής με έναν χάρακα και συγκρίνετε το με ένα διάγραμμα μεγεθών δαχτυλιδιού.

Χρησιμοποιήστε ένα μέγεθος δακτυλίου

Μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας εργαλείο μέτρησης δακτυλίου στο διαδίκτυο. Δεν τείνουν να είναι ακριβά και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Τα εργαλεία μεγέθους δακτυλίου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: ρυθμιζόμενα και μη ρυθμιζόμενα. Τα μη ρυθμιζόμενα μεγέθη δακτυλίου είναι συνήθως κατασκευασμένα από μέταλλο ή πλαστικό και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Τα ρυθμιζόμενα μεγέθη δαχτυλιδιών είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ή καουτσούκ και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να εφαρμόζουν στο δάχτυλό σας.

Χρησιμοποιήστε ένα εκτυπώσιμο μέγεθος δαχτυλιδιού

Μπορείτε να βρείτε εκτυπώσιμα μεγέθη δαχτυλιδιών στο διαδίκτυο που μπορείτε να εκτυπώσετε και να χρησιμοποιήσετε για να μετρήσετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας. Φροντίστε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες και να εκτυπώσετε το μέγεθος σε κλίμακα 100% για να διασφαλίσετε την ακρίβεια.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μέγεθος των δακτύλων σας μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω θερμοκρασίας και άλλων παραγόντων, επομένως είναι καλύτερο να μετράτε το δάχτυλό σας σε διαφορετικές ώρες για να έχετε ακριβή μέτρηση.

 

Οδηγός αντιστοίχισης μεγεθών

 

Πηγή: https://quickjewelryrepairs.com/articles/ring-sizing-made-easy/ 

 

Back to blog